Blog

Kocaeli Web Tasarım

Kategori: Hizmet Bölgeleri 487

Kocaeli Web Tasarım

ilunexis olarak, Kocaeli bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye’ye web tasarım hizmeti vermekteyiz. İşletmelerin ihtiyaçlarını dinleyerek tam olarak isteklerini karşılayan profesyonel web siteleri yaparak %100 müşteri memnuniyetini hedefliyoruz.

Kocaeli web tasarım tarafından yapılan web siteleri, işletmelerin veya kurumların internet üzerinde kendilerini çok daha iyi tanıtmalarını ve imajını kendi kontrolü altında yansıtmasını sağlayan dijital platformlardır. Web tasarım, HTML, CSS, JavaScript, görsel öğeler ve yazılım dili ile uygulanan işlemlerle oluşur. Web sitesinin kalitesini yükselten ana konular ise bu kodlamaların kurallara uygun olarak yazılması, optimize edilerek maksimum hıza ulaşması, sayfa içi içerik kalitesi ve SEO (arama motoru optimizasyonu) olarak sıralayabiliriz.

Kocaeli web tasarımı firması olarak müşterilerimiz için maksimum verimle çalışacak, arama motorlarında firmanızı ön plana çıkaracak, tamamen isteklerinize özgün profesyonel tasarımlar ile birleştirilmiş sorunsuz Türkçe admin paneli sunmaktayız. Bu sayede web sitenizdeki tüm bilgileri admin paneli üzerinden kimseye bağımlı kalmadan istediğiniz şekilde düzenleyebilir, web sitenizi güncel tutabilirsiniz.

Kreatif Bir Web Sitesinin Önemi

Web sitesine giren kullanıcılar için ilk açılan ekrandaki izlenim çok önemlidir. Kullanıcılar, ilk 5 saniyede markanız ile ilgili fikir sahibi olur ve sitenizi inceleyip incelemeyeceğine karar vermesinde ilk izlenim büyük rol oynar.

Web siteniz profesyonel web tasarım firması tarafından yapılmadı ise bu mutlaka tasarıma olumsuz olarak yansıyacaktır, bu da web sitenize giren kullanıcıların hemen çıkmasına yol açar, Google için en önemli istatistiklerden biri “hemen çıkma oranı” olarak bilinir ve arama sonuçlarında hemen çıkma oranı yüksek olan web siteleri olumsuz site olarak algılanarak arka sayfalara atılır.

Web site tasarımında sadelik ve anlaşılır dil kullanmak çok önemlidir. Ziyaretçileri ürüne, hizmete ve içeriğe odaklamak için kafa karıştırıcı tasarımlardan kaçınmak gerekir. 

Kreatif Bir Web Sitesi İçin Teklif Alın

Kocaeli Web Tasarım İçin Neden ilunexis?

Kocaeli Web TasarımFirmanıza, işletmenize ve projenize özgün, istekleriniz doğrultusunda özenle tasarlanmış web siteleri hazırlıyoruz. Kendimizi ve bilgimizi yenilemekten bıkmıyor, güncel teknolojilere ayak uydurarak yaptığımız web sitelerine uyguluyoruz. Kod yazmaktan, kreatif tasarımlar yapmaktan sıkılmıyor, firmanızı müşterilerinize en iyi şekilde sunmak ve değerinize değer katmak için özenle çalışarak firma ruhunuzu yansıtacak web siteleri tasarlıyoruz. Tasarladığımız ve kodladığımız web siteleri tamamen arama motoru dostu, tüm mobil cihazlarda mükemmel kullanıma uygun, hızlı, hatasız ve güvenlidir. Müşteri memnuniyetinin yap – bitir – teslim et ile sınırlı olmadığının farkındayız. Projeye başladığımız andan itibaren oluşabilecek tüm destek ihtiyacınızı karşılamak için burada olacağız.

En çok talep gören web site türleri başlıca Kurumsal web sitesi, Kişisel web siteleri, Kartvizit web siteler ve E-Ticaret siteleri olarak sıralanabilir.

Kocaeli Web Tasarım Fiyatları

Her kurumun, markanın veya kişinin istek ve beklentileri farklı olabilir, bu durum tasarım ve yazılım olarak farklı süreçlerin devreye alınmasına sebep olmaktadır. Bu sebeple Web sitesi tasarım fiyatları istenilen özelliklere ve projeye göre değişkenlik göstermektedir. Web sitesi yapacağımız müşterilerimiz ile iletişime geçerek projeyi detaylı bir şekilde dinler, sonrasında fiyat teklifi sunarız.

Siz de markanızı aramalarda üst sıralara taşıyacak, profesyonel, kimliğinizi en iyi şekilde yansıtacak bir web sitesi sahibi olmak istiyorsanız 10 yılı aşkın sektör tecrübesi olan Kocaeli web tasarım ajansı ilunexis’i tercih edebilir ve avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Aşağıdaki butona tıklayarak teklif formu doldurarak bize gönderin, net fiyatlandırma için sizinle iletişime geçelim.

Web Tasarım Fiyat Teklif Almak İçin Tıklayın!

Benzer İçerikler

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Aydınlatma Metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Et