Blog

Türkiye'nin Her Yerine Web Tasarım Hizmeti Veriyoruz

Kategori: Web Tasarım 797

Türkiye'nin Her Yerine Web Tasarım Hizmeti Veriyoruz

Web sitesi yaptırmak için aynı şehirde olmamız gerekmiyor, ilunexis 10 yılı aşkın tecrübeye sahip uzman kadrosu ile Türkiye’nin tüm illerine ve yurt dışına web tasarım hizmeti vermektedir. Yapmanız gereken telefon, teklif formu, mail veya sosyal medya hesaplarımızdan bizimle iletişime geçmek. Bize ulaştığınızda web sitesi için isteklerinizi detaylıca dinliyor, projelendirme yaparak onayınıza sunuyor ve işleme alarak tam olarak isteklerini karşılayacak modern ve kullanışlı web siteleri yapıyoruz.

Web Sitesi Tasarım Aşamaları

Web sitesi yaptırmak için müşterilerimizin bizimle iletişime geçmesinin ardından aşağıdaki süreç devreye girmektedir;

  • 1. Adım: Müşteri ile görüşerek taleplerin dinlenmesi, mevcut organizasyon yapısının ve projenin planlanması.
  • 2. Adım: Taslak hazırlanması, müşteriye sunulması, değerlendirme ve düzeltici faaliyetler.
  • 3. Adım: Sayfaların hazırlanması, SEO, hız, güvenlik ve diğer testlerin yapılması.
  • 4. Adım: Müşteriye içerik girişi ve yönetim için demo platformunda yönetim panelinin açılması ve kullanıcı adı & şifre verilmesi.
  • 5. Adım: Web sitesinin yayına alınması.

Profesyonel Web Tasarım Firması

Türkiye Web Tasarım Firması

ilunexis olarak; hepsi mobil uyumlu olmak üzere kişisel web site tasarımları, firmanız/kurumunuz için kurumsal web siteleri, haber sitesi, blog sitesi, ürün tanıtım siteleri, E-Ticaret sitesi, emlak siteleri, köy ve dernek siteleri, kooperatif sitesi, ucuz kartvizit web sitesi ve isteğe bağlı özel web siteleri geliştirmekteyiz. Bu hizmetlere ek olarak web site bakım & güncelleme, kurumsal bakım anlaşmaları, Google haritalar işletme ekleme, Analytics kurulumu, SEO (arama motoru optimizasyonu) gibi hizmetlerimiz de bulunmaktadır.

ilunexis web tasarım ajansı olarak yaptığımız siteleri, işletmelerin, kurumların veya şahısların internet üzerinde markalarını çok daha iyi tanıtmalarını ve imajını kendi kontrolü altında yansıtmasını sağlayan profesyonel ve kullanışlı web siteleridir. Web tasarım, HTML, CSS, JavaScript, görsel öğeler ve yazılım dili ile uygulanan işlemlerle oluşur. Tasarlanan bir web sitesinin kalitesini ve SEO skorunu yükselten etkenler bu kodlamaların global kurallara uygun olması, optimize edilerek maksimum hızı yakalaması, sayfa içeriklerinin kalitesi, özgün olması ve SEO (arama motoru optimizasyonu) olarak sıralayabiliriz.

Web tasarım konusunda bizi tercih eden müşterilerimiz için maksimum verimle çalışacak, Google gibi arama motorlarında firmanızı/kurumunuzu veya markanızı ön plana çıkaracak, tamamen istekleriniz dikkate alınarak hazırlanmış profesyonel tasarımlar ile birleştirilmiş kusursuz Türkçe admin paneli sunmaktayız. Bu sayede web sitenizdeki tüm bilgileri admin paneli üzerinden kimseye bağımlı kalmadan istediğiniz şekilde düzenleyebilir, web sitenizi güncel tutabilirsiniz.

Profesyonel Bir Web Sitesinin Önemi

Web sitenizi ziyaret eden kullanıcılar için ilk ekrandaki izlenim oldukça önemli. Ziyaretçiler, ilk 5 saniyede markanız ile ilgili fikir sahibi olur ve sitenizi incelemeye devam edip etmeyeceğine karar verir.

Web siteniz işinde uzman profesyonel web tasarım firması tarafından yapılmadı ise bu mutlaka tasarıma ve web site performansına olumsuz olarak yansıyacaktır, bu da web sitenize giren kullanıcıların hemen çıkmasına yol açacaktır. Google için en önemli istatistiklerden biri “hemen çıkma oranı” olarak bilinir ve arama sonuçlarında listelenen sitelerde hemen çıkma oranı yüksek olan web siteleri olumsuz site olarak algılandığı için alt sıralara atılır. Bu nedenle web tasarım için mutlaka profesyonel web tasarım firması ile çalışmanız gerekmektedir.

Web site tasarımında sadelik ve anlaşılır dil kullanmak çok önemlidir. Ziyaretçileri ürüne, hizmete ve içeriğe odaklamak için kafa karıştırıcı tasarımlardan kaçınmak gerekir. 

Profesyonel Bir Web Sitesi İçin Teklif Alın

Hedefimiz 

Türkiye'nin En İyi Web Tasarım Firması

 Olmak!

Web tasarım denince akla gelen ilk firma olmak için çıktığımız bu yolda firmanıza, işletmenize ve projenize özgün, istekleriniz doğrultusunda özenle tasarlanmış web siteleri hazırlıyoruz. Kendimizi ve bilgimizi yenilemekten bıkmıyor, güncel teknolojilere ayak uydurarak yaptığımız web sitelerine uyguluyoruz. Kod yazmaktan, kreatif tasarımlar yapmaktan sıkılmıyor, firmanızı müşterilerinize en iyi şekilde sunmak ve değerinize değer katmak için özenle çalışarak firma ruhunuzu yansıtacak web siteleri tasarlıyoruz. Tasarladığımız ve kodladığımız web siteleri tamamen arama motoru dostu, tüm mobil cihazlarda mükemmel kullanıma uygun, hızlı, hatasız ve güvenlidir. Müşteri memnuniyetinin yap – bitir – teslim et ile sınırlı olmadığının farkındayız. Projeye başladığımız andan itibaren oluşabilecek tüm destek ihtiyacınızı karşılamak için burada olacağız.

En çok talep gören web site türleri başlıca Kurumsal web sitesi, Kişisel web siteleri, Kartvizit web siteler ve E-Ticaret siteleri olarak sıralanabilir.

Türkiye’de Web Tasarım Fiyatları

Her kurumun, markanın veya kişinin istek ve beklentileri farklı olabilir, bu durum tasarım ve yazılım olarak farklı süreçlerin devreye alınmasına sebep olmaktadır. Bu sebeple Web sitesi tasarım fiyatları istenilen özelliklere ve projeye göre değişkenlik göstermektedir. Web sitesi yapacağımız müşterilerimiz ile iletişime geçerek projeyi detaylı bir şekilde dinler, sonrasında fiyat teklifi sunarız.

Siz de markanızı aramalarda üst sıralara taşıyacak, profesyonel, kimliğinizi en iyi şekilde yansıtacak bir web sitesi sahibi olmak istiyorsanız, profesyonel ekibe sahip olan web tasarım firması ilunexis’i tercih edebilir ve avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Aşağıdaki butona tıklayarak teklif formu doldurarak bize gönderin, net fiyatlandırma için sizinle iletişime geçelim.

Web Tasarım Fiyat Teklif Almak İçin Tıklayın!

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Aydınlatma Metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Et